Wednesday, October 26, 2011

FINAL EXAM IIC

salam satu malaysia
sekarang iic dah musim final exam ..
rindu pulak nak amek exam ..
kalau macam-macam waktu macam ni kami akan study tapi tu hanye lah semester satu dulu .. biase lah budak-budak lagi lah katakan :) pointer cunn lagi lah katakan ..
tapi bile dah semester 2 nih kami lagi terbaik tak silap aku mase tu bulan puase kot .. kami pergi main bowling+karaoke .. memang terbaik kan ... pointer aku pun kowang dah boleh agak kan agak turun la tapi still 2.0 blabla tak sure sgt .... semester 3 merangak sebagai semester last aku kat iic . aku jadi baik sikit malam nak final aku overnyte .. tak tydo .. stdy kat mcD bertemankan sahabat aku adam .. lepas abis stdy kami pulang ke hostel then singgah ke masjid berdekatan untuk solat .. sampai hostel dalam pukul 6lebih .. tidur kejap sebab petang tu nak exam .. bangun-bangun tidur je tengok my kiki dah meninggal .. huh .. bukan itu sahaja dugaan untuk aku malah handphone C3 aku jugak hilang .. kenapa lah banyak sangat dugaan aku hari itu .. sabar je lah kan ..
tapi serius stdy kat iic memang best .. rindu nak stdy kat saner .. hurmm .. sabar jelah .. :)
aku ada sikit pesanan buat kawan-kawan aku dekat kolej yang bakal mengalami final exam nye ..


ADAM : bro lepas paper muke tu jangan tension-tension yea .. aku tengok kaw dari dulu sehingga lah kini asyik sama je .. kasi ubah okay .. aku mahu sem ni kaw score pointer kaw .. sem depan dapat PTPTN dan tunaikan segala janji-janji kaw pada aku yea .. haha .. takdela bro aku gurau je .. aku happy if kawan aku happy bro .. ingat tak sem 3 kita nak g exam malaysian stdy then hari pulak hujan .. susah kite carik baju hujan sebab nak pergi final .. last-last aku dapat baju je . seluar takde .. basah kot seluar aku time tu .. balik dari final tu kite raikan nye kan .. raikan pon beli kuih kat gredwood je pon .. konon nye nak raikan paper last lah kan .. yep paper last+exam last aku kat iic .. aku sabar bro .. thkx kerna kaw ad utk memberi aku semangat .. thx jugak sebab teman aku stdy kat mcD SENTUL.. terbaikk .. hehe .. rindu beb nak stdy kat sana .. nanti bawak aku lagi yea ..

ANIP good luck bro .. ingat nih semester last anip kat kolej .. buat betul .. nanti bile nak masuk uitm tunjuk result 4FLAT anip pada kawan-kawan kat uitm nanti .. if dah masuk uitm nanti jangan lupe kan iic yea .. selalu singgah bukit lela&iic yea .. walaupun hayyun takde .. jumpe kawan-kawan kat saner yea anip .. hehe ..



ASYIKIN awak sem ni jangan jadi macam sem lepas ek .. jangan down sangat lagi taw .. saye tahu awak mampu .. bersyukurlah maa akak izinkan akk stdy .. tak macam saye :( .. sem ni buat betul-betul yea .. ingat JANGAN DOWN inagtt tuu .. nanti kite pegi enjoy-enjoy lagi yea .. :)




FARHANA syg jangan cepat putus asa .. if nak menagis tu normal la .. lepaskan je semua yang ada .. tapi yang penting b tanak syg putus asa .. dan jangan sesekali kata nak QUIT dari iic .. macam sebelum ni b ada cakap if mama bagi syg berhenti pun b tetap tak izinkan sayang berhenti faham .. sayang buktikan lah kat mama dan abah yang syg mampu yang saya boleh .. bangga kan mama dah abah .. dan bangga kan pada adik-adik .. biar adik-adik ikot macam along dia .. okay syg .. nanti lepas exam b nak tengok result .. b sendiri akan bukak if ada subjek kantoi/pointer turun memang carik nahas dengan b .. jangan ingat b takot okayy .. gud luck sayangg


dan buat semua stduent INTERNATIONAL ISLAMIC COLLAGE SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN AKHIR . do the best ..

27/10/2011
2:05AM

2 comments:

C.I.K.I.N said...

thank you thank you .. semak je gmbr sy tuhhh ! hehe :)

fikri said...

no prob lah .. yhg penting ingat pesan sy yea