Tuesday, October 25, 2011

i already miss u all

salam satu malaysia

serius kali ini aku terlalu happy ..
sangat lama dah aku tinggalkan zaman kenakalan aku sikit jela ..
2hari sudah semesti tidak puas bagi aku ..
tapi aku bersyukur .
mempunyai kawan seperti adam yang sanggup menculik aku di segamat semata-mata atas kemahuaan aku .. thkx bro .. i appreciate youu lah .. bro ingat norish ingat sri gombak taw . huahua ..
anip walaupun kita baru 3kali jumpa dan baru 1st time lepak hayyun happy seyh layan kepala anip yang gyler-gyler tu .. i hope bile anip dan masuk kat uitm nanti kite still dapat lepak-lepak lagi . syok seyh layan kepala anip yang agak mental-mental tu .. walaupun otak anip ada sedikit wayar tercabut anip still tak lupakan solat . i proud of u lah anip .. and satu lagi i hope anip fikir-fikirkan lah tawaran yang hayyun bagi kat anip tu . tak salah kalau mencube kan .
faisal thkx ya amik aku dekat _____________ janji nak breakfast last-last kita lunch memang pon breakfast pukul 11.30am .. and thkx bro sebab teman + bawak aku pergi capsquare . aku janji nak pulangkan kaw pukul 7.00pm .. aku pulangkan kaw dengan tepat pada masenye beb . nak aja nak overnyte haritu tapi call+mcj kaw tak reply . so kay la beb .. aku faham kaw penat part time( pegi cc kann .. hehe .
my sistaa cikin thx yea .. and sory lupe nak say sory bcoz kami lambat tibe ke times square . ada masalah yang tak dapat di elakkan .. sory sangat-sangat okayy :)
cik sayang thkx ya kua dengan b . and thkx ya sebab tak pakai baju kurung pegi times square .. sudah terubat rinduu yea ? hehe ..
Arill Norell thkx ya for ticket wayang+popcorn + mnum kat kedai mamak .. 1st time jumpe kann .. how ? sudah terpikat sama kawan sayaa yea ? add die kat fb yea ..

too all of you ..
serius lepak with u all sangat best .
nak sangat upload pix kat fb tapi tak boleh nak upload semua hope kowang faham yea ..
i already miss u all .
and i hope i can lepak with u all for next time ..
i luv u all ..
mula-mula malu nak snap pix akhirnye dapat snap jugakk ..


sempat lagi kann kaw adam . huhu

kowang memang terbaik lah weyh .. hehe
sementara tunggu anip solat kami snap pix dlu





akhirnye siap jugak anip solat .. hehe ..

bersama yang tersayang ..

my kakakkk
sory tak semua pix bole upload .. :)


p/s : although I'm tired but I'm happy

2 comments:

Si qusowt said...

wah!happy nye ko dapat melepak..aku ni asik xde mase je..adoi..
-__-

fikri said...

tapi ok ape kaw dpt lepak + jumpe kawan2 kaw tiap2 ary .. ak nih hah .. hurmmm ...